Menu
CA
ES
EN
close
BECOME A PARTNER
Menu
HOME
WHO WE ARE
What is INNOVACC
Team
Documentation
Partners
Projects
News
Events
Contact us
close
Search for:
AREA PRIVADA
Projects in progress
02/05/2024
MEÆTPACK. Estudi sectorial dels envasos carnis i de la proteïna alternativa en el context de l’Economia Circular i l’Ecodisseny
Saber més
08/02/2024
VECOLI. Virtual E.coli sensor using artificial intelligence to minimize the risks of producing reclaimed water in the food industry
Saber més
08/02/2024
SMARTSTEAM. Mapping and optimization of steam consumption of the food value chain
Saber més
19/12/2023
CORIUM. Use of triacylglycerides extracted from leather meat
Saber més
19/12/2023
ARVACCI. Using augmented reality as a tool to ensure and optimize the maintenance of complex In Ovo vaccination systems.
Saber més
15/12/2023
“Smart Energy PACI” for the improvement of energy management in the meat sector
Saber més
15/12/2023
CAUDOPIG. Caudophagia rating system using AI
Saber més
15/12/2023
VISCERA CUTTING: Innovative system for the multi-cut process of viscera in the slaughterhouse and reduction of water consumption
Saber més
15/12/2023
Collaborative and BI platform for the integration of energy and production data in the slicing room, collected through sensorization and digitalization.
Saber més
15/12/2023
MEATRAC. Radiofrequency tracking and identification system to control the effectiveness of the production process of meat industries
Saber més
15/12/2023
INGRENERGI-II: Optimization of the tool for the predictive calculation of energy in ingredients for pig feed
Saber més
15/12/2023
FOOD PICKER SYSTEM: Robotic picking solution using volumetric artificial vision for meat pieces
Saber més
15/12/2023
CHIP360: RFID for control of dryers and undoing room
Saber més
15/12/2023
CASPE 4.0 Phase 2: Control and Analysis for Swine Production Efficiency 4.0
Saber més
24/04/2023
PRODISFAG. A new food technology for people with dysphagia
Saber més
25/04/2023
NEBUPIG. Feasibility study of an intelligent prototype to autonomously sanitize the environment of a pig farm
Saber més
19/05/2023
EXOVIEWER. Prototype for the monitoring and control of exotic species
Saber més
22/07/2022
BIOPEPTIDS. Use of meat by-products to obtain bioactive hydrolysates with antimicrobial properties
Saber més
22/07/2022
REAQUA. Innovative strategies for water reuse in the meat industry: evaluation of technical, economic and regulatory limitations to ensure safe use and creation of a technical reference guide
Saber més
22/07/2022
PROVEG. Study of new protein ingredients for the development of new vegetable bases
Saber més
22/07/2022
FERTIECO. Implementation of hyperthermophilic composting to obtain organically grown fertilizer from the solid fraction of pig manure
Saber més
22/07/2022
MICOECUR. Prevention and mitigation of the incidence of mycotoxins in cured sausages
Saber més
22/07/2022
SATURN. Obtaining unsaturated/saturated fat from meat trimmings for high added value products
Saber més
22/07/2022
ATENEAA: Insect protein application (TENebrio Molitor) for animal feed and frass for organic agriculture
Saber més
27/01/2021
COLORO3. Removing color from industrial wastewater from a slaughterhouse using advanced oxidation
Saber més
30/08/2023
PRODISFAG: a new food technology for people with dysphagia
Saber més
Projects IN PROGRESS
PREVIOUS projects
AID calls
Completed projects
25/04/2023
QUALIPROT. Evaluation of protein quality of new protein sources
Saber més
25/04/2023
FERMICEL. Fermentation to obtain mycelia as a new source of mycoprotein for the development of meat hybrids
Saber més
07/05/2019
Demonstration project of the "NIR LOW COST" system for the determination of quality parameters (moisture) and food safety (water activity) in meat products during drying
Saber més
Projects IN PROGRESS
PREVIOUS projects
AID calls
Aids
08/07/2024
Oficina Next Generation EU: bases provisionals del PERTE agroalimentari II
Saber més
12/06/2024
Ajuts del Kit Digital per a empreses d’entre 0 i menys de 3 persones treballadores – Modificacions
Saber més
26/08/2024
Convocatòria per a la concessió d’ajuts a petites i mitjanes empreses per a la contractació de Serveis d’Assessorament per a la Transformació Digital (Kit Consulting)
Saber més
06/06/2024
Oberta la convocatòria NON 2024
Saber més
17/05/2024
Ajuts per a noves oportunitats de negoci
Saber més
27/05/2024
Next Generation EU – Ajuts per a l’impuls de l’economia circular al sector del plàstic en el marc del PERTE d’Economia Circular
Saber més
18/04/2024
Ajuts programa Pyme Innova 2024
Saber més
12/04/2024
Nous ajuts per implementar plantes de biogàs a les explotacions agràries petites i mitjanes
Saber més
11/01/2024
Convocatòria Projectes d’R+D+i en col·laboració públic-privada (Ministeri de Ciència, Innovació i Universitats)
Saber més
22/12/2023
Convocatòria d’ajuts del DACC – Grups Operatius 2023
Saber més
21/12/2023
Convocatòria d’ajuts LEADER 2023
Saber més
13/09/2023
Inversions – Ajuts destinats a les inversions relatives a la transformació i comercialització d’aliments i les relatives a la mitigació del canvi climàtic en la transformació d’aliments (FEADER)
Saber més
Projects IN PROGRESS
PREVIOUS projects
AID calls
HOME
WHO WE ARE
What is INNOVACC
Team
Documentation
Partners
Projects
News
Events
Contact us
Menu
CA
ES
EN
close
close
arrow-circle-o-down
chevron-down
angle-right
ellipsis-v
magnifier
cross
linkedin
facebook
pinterest
youtube
rss
twitter
instagram
facebook-blank
rss-blank
linkedin-blank
pinterest
youtube
twitter
instagram