MICOECUR. Prevenció i mitigació de la incidència de micotoxinesen embotits curats

Go back

22/07/2022

L’objectiu principal del projecte és desenvolupar diferents tipus d’estratègies, algunes focalitzades en les condicions de procés i d’altres en la utilització de microbiota competitiva per evitar el creixement de fongs potencialment micotoxigènics i la formació i acumulació de micotoxines en embotits curats de llarga maduració.

PARTICIPANTS: Joaquim Alberti SA, Noel Alimentaria SAU, Argal Alimentacion SA, Institut de Recerca i Tecnologia Agroalimentàries, INNOVACC.

View presentation del projecte realitzada en el webinar de Projectes INNOVACC del dia 15 d’abril de 2024.

With the support of:

Projecte finançat a través de l’Operació 16.01.01 (cooperació per a la innovació) del PDR de Catalunya 2014-2022.

Total budget
246.511,63€
Total amount of aid
199.999,99€
magnifiercrossarrow-left linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram