GRUPO CARINSA – Webinar nutrició i salut

←  Return to the agenda

EL 21 d’abril, va ser el Dia Mundial de la Innovació i la Creativitat i d’aquí a un any serà el tancament de les candidatures dels Premis a l’Emprenedoria, que han organitzat des de l’Institut Alberto Martínez Ortega, fundador del grup industrial CARINSA, per donar suport a emprenedors de startups que treballin en tres dels àmbits descrits a les nostres bases legals dels premis: nutrició i salut; sostenibilitat, regeneració i impacte (justament avui és el Dia Mundial de la Terra); i disrupció i emocions.

GRUP CARINSA organitzarà diferents webinars, tant en alimentació com en perfumeria, recordant aquests tres eixos dels premis. El primer estarà especialitzat en el camp de la nutrició i tindrà lloc el lloc el proper dimarts 28 de maig de 2024, de 12:00 a 13:30 h, en commemoració del Dia Mundial de la Nutrició, i tractarà l’impacte de l’alimentació al benestar i la salut de les persones.

La jornada començarà amb la presentació de la mateixa per part de la CEO, la Sra. Vanesa Martinez Chamorro, qui explicarà l’estratègia de la companyia en nutrició i salut, juntament amb els seus clients B2B, per aconseguir productes nous al mercat.

Així mateix, el Dr. Javier Morán, soci i director de Food Consulting and Associates i col·laborador de GRUPO CARINSA, farà una ponència, sota el títol Trazando el Camino cap a la Salut Integral: Nutrició i One Health a la Cruïlla, sobre la convergència entre la alimentació, salut humana i equilibri mediambiental.

També tindrem el plaer de comptar amb la col·laboració del centre tecnològic Eurecat, en concret amb el Sr. Francesc Puiggrós i la Sra. Nàdia Ortega, que faran una dissertació sobre els projectes d’R+D amb GRUP CARINSA, destacant el projecte PREVENTOMICS, en què s’aposta per la nutrició personalitzada preventiva, i el projecte BIOLACT, en què s’ha fet una selecció de cultius starters autòctons algerians amb activitat probiòtica.

Seguidament, el Dr. Miguel Ángel Cubero, assessor tècnic d’alimentació de GRUP CARINSA, i els Srs. Sergi Colomina de Frias i Marçal Rodríguez, tècnics d’R+D de la companyia, portaran els assistents del webinar de la teoria a la indústria , mitjançant una explicació de les innovacions en nutrició i salut que està realitzant GRUP CARINSA per als seus clients.

Finalment, la Sra. Montse Rivero, presidenta de l’Associació Catalana de Ciències de l’Alimentació (ACCA), farà la cloenda del webinar, després d’una ronda de preguntes dels assistents, a la qual us animem a contribuir-hi.

Inscripcions

Enllaç Teams

Calendar of Events

M Mon

T Tue

W Wed

T Thu

F Fri

S Sat

S Sun

0 events,

0 events,

1 event,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

1 event,

-

Next Generation EU: Presentació del PERTE agroalimentari. Ajuts a projectes industrials del sector (2a convocatòria)

0 events,

0 events,

0 events,

1 event,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

magnifiercross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram