Del 18 al 21 de març, en el marc de la Fira Alimentaria 2024, tindran lloc a l’Espai Innova.cat (espai DACC-IRTA dedicat a la promoció i l’impuls de la innovació i l’emprenedoria al sector agroalimentari català):
5 jornades tècniques en els àmbits de l’oli, del sector lacti, del sector carni, l’ús eficient de l’aigua i l’energia a la IIAA i la sostenibilitat.
Veure programes:
Un pitching de startups: 20 startups presentaran el seu projecte i la seva proposta de valor davant empreses alimentàries i inversors de tot el món. A més a més, 8 d’aquestes startups disposaran d’un espai expositiu durant els quatre dies de la fira al mateix Espai Innova.Cat (Pavelló 5, D-374 – Fira Alimentaria).
Inscripcions als diferents programes a través de RuralCat.
Es facilitarà l’accés a la fira una vegada realitzada la confirmació de l’assistència.
Les places són limitades
Per a més informació: Servei d’Innovació Agroalimentària DACC. A/e: patt.daam@gencat.cat
Format híbrid. Podrà seguir-se presencialment a ACCIÓ (Passeig de Gràcia, 129) o virtualment. En aquesta sessió podràs conèixer la nova convocatòria d’ajuts Nuclis d'R+D empresarial 2024. Es presentaran les característiques […]
Format híbrid. Podrà seguir-se presencialment a les instal·lacions de l'Agència de Residus de Catalunya (Pg. de la Zona Franca, 107, Sants-Montjuïc, 08038 Barcelona) o virtualment. En aquesta sessió podràs conèixer […]
Aquesta jornada es realitza en línia. El dia abans de la jornada rebreu l’enllaç d’accés a l’aula virtual des d’on podreu seguir-la. El malbaratament alimentari fa referència a aquells aliments […]
Informació sobre ajuts i serveis. En línia. Connecta’t a la presentació per conèixer la nova convocatòria de Cupons d’ACCIÓ, els ajuts directes de fins a 20.000 euros per enfocar l’estratègia […]
L’edició d’enguany de PRO-FEM està dedicada a la recuperació de nutrients procedents de les dejeccions ramaderes i de residus orgànics, amb èmfasi en el potencial de valorització dels materials orgànics […]
ImanCorp Foundation està organitzant un esdeveniment el 16 de maig a Barcelona aprofitant que es celebra el mes europeu de la diversitat, s’ha preparat un acte per trencar amb els […]
Lloc: Sala de Cultura. Ajuntament de Gurb. Mas l'Esperança 08503 Gurb Inscripció gratuïta al formulari https://www.iec.cat/jornades/agroindustria2024.asp Més informació: Jordi Rosell (jordi.rosell@uab.cat) i Lourdes Viladomiu (lourdes.viladomiu@uab.cat)
La certificació FSSC (Food Safety System Certification) és un estàndard de Seguretat Alimentària reconeguda per GFSI. La darrera versió publicada de la norma és la versió 6 que és d’aplicació […]
EL 21 d'abril, va ser el Dia Mundial de la Innovació i la Creativitat i d'aquí a un any serà el tancament de les candidatures dels Premis a l'Emprenedoria, que […]
En el marc del Hub FoodTech & Nutrition el dimecres 29 de maig de 9:30 h a 11.45 h. es realitzarà, a firaReus Events, una Jornada sobre la proteïna alternativa. […]
Els Reglament 1169/2011, sobre la informació alimentària facilitada al consumidor estableix l’obligació d’indicar la informació nutricional dels productes alimentaris en el seu etiquetatge. Algunes informacions són obligatòries i d’altres voluntàries. […]