En el marc de la Fira Alimentaria s’organitza, des d’IRTA, la jornada ‘Red to green meat: el valor de la sostenibilitat’, el proper 20 de març a les 11.00 a la Sala Conference by Acciona del Alimentaria Hub (Pav.5).
El saló Alimentaria 2024, que obrirà les portes del 18 al 21 de març al recinte Gran Via de Fira de Barcelona, es convertirà una vegada més en la plataforma referent per als negocis i la internacionalització de la indústria càrnia.
En aquest marc, l’Institut de Recerca i Tecnologia Agroalimentàries (IRTA), en coordinació amb Alimentaria Exhibitions, organitzarà una jornada exclusiva en la qual es debatrà sobre com hem de continuar produint carn de qualitat i competitiva, en un entorn canviant on el consumidor i l’administració ens demana de fer-ho d’una forma més sostenible, el que condicionarà el futur del nostre sector.
Per exposar aquesta visió, s’ha programat una taula rodona, a la qual et proposem participar-hi, moderada pel director general de l’IRTA, Josep Usall, i composta per noms referents del món productiu, la distribució, la ramaderia i la ciència:
Sergio Samper (CEO de Grupo Jorge)
Albert Morera (director de la Divisió Porcina de Vall Companys)
Josep Maria Bonmatí (director general de l’AECOC)
Dolors Puyol (gerent de Premier Pigs)
Sara Bover (cap del programa Funcionalitat i Seguretat Alimentàries i del programa Qualitat i Tecnologia Alimentàries de l’IRTA)