Format híbrid (presencial i virtual)

Comptareu amb un estand retolat amb el vostre logotip a l’Auditori-Palau de congressos de Girona de 9h a 14h i un estand virtual a la plataforma per publicar les vostres ofertes i obtenir els CV dels candidats/es de 9h a 18h.

Aquesta és la fira més multitudinària que organitzem per cercar talent de tots els perfils professionals i està oberta a totes les empreses gironines.

Save the date 6 de novembre 2024 i reserva el teu estand gratuït (capacitat d’estands és limitat), a través del següent enllaç:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdyfOW37PHKGPWVKU_GAuJ5D7BsHolKr8OwnRApT3nJ5ol1sw/viewform

 

Format híbrid i innovador.

Constarà d’una fira d’ocupació virtual durant tot el dia per captar talent universitari a través de la plataforma virtual, on els candidats/es provindran de totes les facultats de la UdG i dels seus màsters i postgraus:

Reserva el teu estand gratuït,  a través del següent enllaç:  Formulari sol.licitud Estand Empreses Fira TreballemGi UdG Trobada Alumni 06-06-2024

I a les 18h trobada presencial, aquelles empreses que així ho desitgeu, en l’acte de la 1a Trobada Alumni, espai de Networking/còctel  (sense estand físic) entre el món universitari, l’econòmic i alumni UdG a l’Aula Magna Modest Prats.


TREBALLEMGI FIRA D’OCUPACIÓ GIRONA 06/11/24

Format híbrid (presencial i virtual)

Comptareu amb un estand retolat amb el vostre logotip a l’Auditori-Palau de congressos de Girona de 9h a 14h i un estand virtual a la plataforma per publicar les vostres ofertes i obtenir els CV dels candidats/es de 9h a 18h.

Aquesta és la fira més multitudinària que organitzem per cercar talent de tots els perfils professionals i està oberta a totes les empreses gironines.

Save the date 6 de novembre 2024 i reserva el teu estand gratuït (capacitat d’estands és limitat), a través del següent enllaç:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdyfOW37PHKGPWVKU_GAuJ5D7BsHolKr8OwnRApT3nJ5ol1sw/viewform

En el marc del Hub FoodTech & Nutrition  el dimecres 29 de maig de 9:30 h a 11.45 h.  es realitzarà, a firaReus Events, una Jornada sobre la proteïna alternativa.

L’interès dels consumidors a escala mundial d’alternatives a la carn està creixent. Una tendència a l’alça que ja es tradueix en noves solucions, productes i oportunitats empresarials.

Programa Jornada pdf

L’edició d’enguany de PRO-FEM està dedicada a la recuperació de nutrients procedents de les dejeccions ramaderes i de residus orgànics, amb èmfasi en el potencial de valorització dels materials orgànics generats a Catalunya per diferents vies, com ara l’obtenció de biofertilitzants.El primer dia està dedicat a la producció de biofertilitzants, sota una perspectiva de caire més tecnològic, amb ponències sobre la implementació de tractaments des del punt de vista de l’empresa i de la recerca.El segon dia se centra, sobretot, en la sortida al mercat d’aquests productes, amb els reptes i les oportunitats que han aparegut arran dels canvis recents de la normativa de fertilitzants, a nivell estatal i comunitari. PRO-FEM ofereix la possibilitat a universitats i centres de recerca a difondre aquells projectes amb què treballen que estiguin relacionats amb la temàtica de les jornades d’enguany.

Per a més informació: Oficina de fertilització i tractament de dejeccions ramaderes A/e: fertilitzacio.daam@gencat.cat

L’objectiu d’aquest curs és proporcionar als assistents les eines necessàries per a la realització del sistema d’APPCC i Prerequisits en embotits crus curats.
El curs es farà en línia utilitzant la plataforma Teams excepte la darrera sessió, que es farà presencialment.

Lloc: En línia els dies 4, 11 i 18 de juny. Presencial el 25 de juny. Escola Agrària i Alimentària de l’Empordà a la Finca Camps i Armet de Monells.
Calendari: 4, 11,18, i 25 de juny
Horari:
9.30 a 12.30 h sessions en línia
9.30 a 13.00 h sessió presencial

Professorat
Mònica Saltor i Jacas, consultora en Seguretat alimentària.

Veure programa

Podeu inscriure-us-hi a l’Escola Agrària i Alimentària de l’Empordà a través de l’enllaç: https://forms.gle/9MfLreZERhHPxnzx9

Cost: dret d’inscripció 32€, segons l’Ordre ACC/54/2022

Organiza:

 

 

 

 

Lloc: Sala de Cultura. Ajuntament de Gurb. Mas l’Esperança 08503 Gurb

Inscripció gratuïta al formulari https://www.iec.cat/jornades/agroindustria2024.asp

Més informació: Jordi Rosell (jordi.rosell@uab.cat) i Lourdes Viladomiu (lourdes.viladomiu@uab.cat)

 

 

Descarrega programa pdf

ImanCorp Foundation està organitzant un esdeveniment el 16 de maig a Barcelona aprofitant que es celebra el mes europeu
de la diversitat, s’ha preparat un acte per trencar amb els estereotips i ajudar a crear entorns laborables més inclusius.


El Sr. Pierre de la Fresagne, un enigmàtic col·leccionista d’art provinent dels carrerons empedrats de Montmartre, ha arribat a les nostres costes a la recerca d’alguna cosa més que sol i tapes.

Què cerca exactament aquest misteriós col·leccionista durant el Mes Europeu de la Diversitat? Les especulacions són tantes com les estrelles en una nit clar sobre el Mediterrani. Alguns murmuren sobre una peça d’art perduda des de fa segles, altres xiuxiuegen sobre una recerca personal que va més enllà del material.

El que sí que sabem és que el Sr. Pierre de la Fresagne, juntament amb IMANcorp FOUNDATION, està en una MISIÓN: trobar pintures que encarnin l’essència mateixa de la diversitat europea.

Què vol dir això exactament?
Quins secrets s’amaguen darrere d’aquesta cerca enigmàtica?
I com podem nosaltres, ajudar a desentranyar els misteris que envolten la seva galeria a Montmartre?

 

Calendari: 4, 11,18, i 25 de juny

Lloc: En línia els dies 4, 11 i 18 de juny. Presencial el 25 de juny.
Escola Agrària i Alimentària de l’Empordà a la Finca Camps i Armet de Monells.

Cost: dret d’inscripció 32€, segons l’Ordre ACC/54/2022


L’objectiu d’aquest curs és proporcionar als assistents les eines necessàries per a la realització del sistema d’APPCC i Prerequisits en embotits crus curats.

El curs es farà en línia utilitzant la plataforma Teams excepte la darrera sessió, que es farà presencialment.

Professorat
Mònica Saltor i Jacas, consultora en Seguretat alimentària.

Més informació

Organiza:

 

magnifiercross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram