Del 18 al 21 de març, en el marc de la Fira Alimentaria 2024, tindran lloc a l’Espai Innova.cat (espai DACC-IRTA dedicat a la promoció i l’impuls de la innovació i l’emprenedoria al sector agroalimentari català):
5 jornades tècniques en els àmbits de l’oli, del sector lacti, del sector carni, l’ús eficient de l’aigua i l’energia a la IIAA i la sostenibilitat.
Veure programes:
Un pitching de startups: 20 startups presentaran el seu projecte i la seva proposta de valor davant empreses alimentàries i inversors de tot el món. A més a més, 8 d’aquestes startups disposaran d’un espai expositiu durant els quatre dies de la fira al mateix Espai Innova.Cat (Pavelló 5, D-374 – Fira Alimentaria).
Inscripcions als diferents programes a través de RuralCat.
Es facilitarà l’accés a la fira una vegada realitzada la confirmació de l’assistència.
Les places són limitades
Per a més informació: Servei d’Innovació Agroalimentària DACC. A/e: patt.daam@gencat.cat
En línia. Gratuït. Ets una pime de la indústria manufacturera? T’agradaria impulsar la transició de la teva empresa cap a la indústria 4.0? En aquesta sessió virtual podràs conèixer en detall el programa […]
El proper 27 de juny la Generalitat de Catalunya celebra la 3a edició del Dia de l’Empresa per reconèixer aquells projectes empresarials que promouen la prosperitat compartida, posen les persones al centre i […]
En una primera part, s'analitzaran quines són les situacions cooperatives (integracions de línies de fabricació, automatitzacions, etc.) que fan que les empreses deixin de ser considerades USUÀRIES i passin a […]
Jornada en línia. Aquesta jornada es dirigeix a petites i mitjanes empreses agroalimentàries i del món rural, que vulguin anar un pas més enllà en comunicació i treballar en l’àmbit […]
Més enllà de la informació nutricional prescriptiva que han de contenir les etiquetes dels productes alimentaris, existeixen i s’estan desenvolupant diferents eines que aporten al consumidor més informació sobre el […]
Recentment hem firmat un acord per formar part de la Community de la Fira Food 4 Future que s’organitza a Bilbao del 16-18 d’abril. INNOVACC organitzem una ponència el dia 16 d’abril a […]
Format híbrid. Podrà seguir-se presencialment a ACCIÓ (Passeig de Gràcia, 129) o virtualment. En aquesta sessió podràs conèixer la nova convocatòria d’ajuts Nuclis d'R+D Green en canvi climàtic. Es presentaran […]
Les indústries i establiments alimentaris han d’assegurar que totes les instal·lacions, maquinària, utensilis i altres equips estiguin degudament nets i desinfectats, perquè no siguin una font de contaminació per als […]
En el marc del XII Congreso Mundial del Jamón, el proper 25 d'abril tindrà lloc la jornada “La ECOeficiencia del sector jamonero”, a la Sala de Juntes FOEG de […]
Format híbrid. Podrà seguir-se presencialment a ACCIÓ (Passeig de Gràcia, 129) o virtualment. En aquesta sessió podràs conèixer la nova convocatòria d’ajuts Nuclis d'R+D empresarial 2024. Es presentaran les característiques […]
Format híbrid. Podrà seguir-se presencialment a les instal·lacions de l'Agència de Residus de Catalunya (Pg. de la Zona Franca, 107, Sants-Montjuïc, 08038 Barcelona) o virtualment. En aquesta sessió podràs conèixer […]
Aquesta jornada es realitza en línia. El dia abans de la jornada rebreu l’enllaç d’accés a l’aula virtual des d’on podreu seguir-la. El malbaratament alimentari fa referència a aquells aliments […]