Curs pràctic sobre APPCC i prerequisits en productes carnis crus curats semi presencial

←  Torna a l'agenda

Calendari: 4, 11,18, i 25 de juny

Lloc: En línia els dies 4, 11 i 18 de juny. Presencial el 25 de juny.
Escola Agrària i Alimentària de l’Empordà a la Finca Camps i Armet de Monells.

Cost: dret d’inscripció 32€, segons l’Ordre ACC/54/2022


L’objectiu d’aquest curs és proporcionar als assistents les eines necessàries per a la realització del sistema d’APPCC i Prerequisits en embotits crus curats.

El curs es farà en línia utilitzant la plataforma Teams excepte la darrera sessió, que es farà presencialment.

Professorat
Mònica Saltor i Jacas, consultora en Seguretat alimentària.

Més informació

Organitza:

 

Calendari de Esdeveniments

Dl Dl

Dt Dt

Dc Dc

Dj Dj

Dv Dv

Ds Ds

Dg Dg

1 esdeveniment,

1 esdeveniment,

0 esdeveniments,

0 esdeveniments,

1 esdeveniment,

0 esdeveniments,

0 esdeveniments,

1 esdeveniment,

0 esdeveniments,

0 esdeveniments,

0 esdeveniments,

0 esdeveniments,

0 esdeveniments,

0 esdeveniments,

0 esdeveniments,

0 esdeveniments,

0 esdeveniments,

2 esdeveniments,

PRO-FEM 2024 Biofertilitzants: reptes per a una recuperació de nutrients real i efectiva

1 esdeveniment,

-

I Jornada sobre Agroindústria a la Catalunya Central: “Producció i consum de carn avui: el gran debat”

0 esdeveniments,

0 esdeveniments,

1 esdeveniment,

0 esdeveniments,

0 esdeveniments,

0 esdeveniments,

0 esdeveniments,

0 esdeveniments,

1 esdeveniment,

1 esdeveniment,

1 esdeveniment,

0 esdeveniments,

0 esdeveniments,

0 esdeveniments,

magnifiercross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram