Jornada “La força de la innovació i el canvi estratègic de les empreses alimentàries catalanes en entorn clúster”

Tornar enrere

02/04/2024

Aquest mes de març, des d’INNOVACC, vam visitar la Fira Alimentària Barcelona. A més, el dijous, vam organitzar-hi una jornada, conjuntament amb els altres 4 clústers alimentaris catalans (INNOVI, Clúster Food Retail, Clúster Foodservice i Packaging Cluster) i ACCIÓ.

L’Encarni Avilés, d’ACCIÓ, va introduir la sessió i va donar pas a les ponències, que venien en representació de cada un dels 5 clústers per explicar les seves experiències d’èxit, algunes d’elles explicant les línies generals de treball de cada empresa, com projectes d’innovació i les claus de l’èxit a través de la col·laboració.

  • “De la vinya a la taula: el model innovador de Vallformosa en la indústria alimentària” – Jana Vives de Vallformosa (INNOVI Clúster Vitivinícola Català)
  •  “Per una vida plena de sabor” – Veronica Ballesteros de Paulig Group (Clúster Food Retail de Catalunya)
  • “Cap a on va el packaging al sector alimentari?” – Jordi Sahun de COMEXI GROUP (Packaging Cluster)
  •  “FERMICEL: Fermentació per a l’obtenció de micelis com a nova font de micoproteïna per al desenvolupament d’híbrids carnis” – Eva Torres d’Esteban Espuña S.A. i Albert Ribas Agustí d’IRTA (INNOVACC Clúster català de la carn i la proteïna alternativa)
  • “Quin gust té el futur?” – Guillermo Mena de Global Fruselva (Clúster Foodservice)

Per concloure la sessió, es va fer una taula rodona, moderada per Joan Martí, d’ACCIÓ, per acabar d’aprofundir en cada una de les ponències i poder extreure conclusions relacionades amb la temàtica de la jornada.

Amb el suport d’

magnifiercrossarrow-left
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram