BIOPEPTIDS. Aprofitament de subproductes carnis per l’obtenció d’hidrolitzats bioactius amb propietats antimicrobianes

Tornar enrere

22/07/2022

L’objectiu principal del projecte és l’obtenció de nous hidrolitzats proteics a partir de diferents subproductes de la indústria càrnia amb activitat
antimicrobiana. Es planteja també la identificació dels pèptids responsables de l’efecte antimicrobià de l’hidrolitzat que presenti més potencial.

PARTICIPANTS: Andres Pintaluba SA, Matadero Frigorífico del Cardoner SA, Universitat Rovira i Virgili – Fundació URV, Universitat Autònoma de Barcelona – Grup de Recerca Microbiologia Aplicada i Mediambiental, Institut de Recerca i Tecnologia Agroalimentàries- Centre de Recerca en Sanitat Animal –
Programa de Sanitat Animal, INNOVACC.

Veure presentació del projecte realitzada en el webinar de Projectes INNOVACC del dia 15 d’abril de 2024.

Amb el suport de:

Projecte finançat a través de l’Operació 16.01.01 (cooperació per a la innovació) del PDR de Catalunya 2014-2022.

Pressupost total
196.392,98€
Total import de l'ajut
159.337,70€
magnifiercrossarrow-left linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram