Bigas Global, S.A.

Maquinària, equips i instal·lacions

Després de 60 anys d’experiència en la construcció de maquinària per a la indústria càrnia i en la fabricació de generadors de vapor, avancem impulsats pels coneixements acumulats en tot aquest espai de temps. La major part dels nostres projectes estan relacionats amb maquinària per a la transformació de productes provinents de la natura; disposem d’una organització altament competitiva, amb estructures separades per àrees especialitzades dedicades al treball en ferro i inoxidable.


Nova denominació de l’empresa, BIGAS GLOBAL, S.A.

A partir de l’1 de gener de 2023, canvi de denominació social.

L’ empresa, des de fa anys ha anat consolidant el seu procés d’internacionalització en les sis àrees d’activitat, que són: Alimentació, Rendering, Industrial, Vapor, Clima i Manteniments, adreçades a diferents indústries, per a contribuir que les empreses, a través de la seva maquinària, augmentin la seva eficiència i sostenibilitat.

Per aquest motiu la nova denominació de l’empresa serà BIGAS GLOBAL, una nova marca que representa el que és i ofereixen a la seva organització: un servei integral i global en l’enginyeria, el disseny i la fabricació de caldereria i maquinària per a la indústria càrnia i alimentària.

magnifiercross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram