GasN2itrogen, S.L.

Altres serveis auxiliars

GasN2 és una empresa que pretén innovar en tecnologia basada en els gasos per tal d’aportar a cada client la millor solució, facilitant el procés de producció i proporcionant augments de rendibilitat dels seus negocis alhora que som respectuosos amb el medi ambient.

L’empresa està formada per personal altament qualificat en àrees multidisciplinars: enginyeria, química, biologia… estant el 25% de la plantilla dedicada a R+D+i. Això fa que puguin donar un servei global que integra tota la vida dels seus productes, des del disseny conceptual i producció del primer prototip als serveis post-venta i manteniments.

Actualment compten amb quatre línies de producció:

  • Els equips cromatogràfics industrials per a l’obtenció de gasos (N2, O2) per a diferents sectors que van des del tall per làser a l’envasat en atmosfera protectora pel sector alimentari, així com productes sanitaris per a l’obtenció de O2 medicinal.
  • Un segon bloc de productes, destinats a la recuperació i reaprofitament del CO2 provinent de calderes de combustió.
  • Ja en l’àmbit del fred industrial, compten amb equips de fred i ultracongelació a -80ºC. També poden oferir fred fins a Tª positives.
  • Per últim la divisió d’assecadors alimentaris per al curat d’embotits, carns i formatges.

Durant la pandèmia de la COVID19, van ser guardonats amb els premis Industria 4.0 i amb el IV Premi PYME de l’any 2020 per a les seves iniciatives en la fabricació de respiradors autònoms de respiració assistida, posant de manifest una vegada més la visió innovadora constant a GasN2.

magnifiercross
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram