Itisa, S.L.

Maquinària, equips i instal·lacions

Des de la seva fundació fa més de cinquanta anys, ITISA ha actuat de proveïdor de serveis de enginyeria aplicada al món de la refrigeració i els aïllaments industrials, sempre amb l’orientació de servei al client i qualitat, no sols en el disseny i la execució dels projectes, sinó també en el servei tècnic de manteniment i postvenda.

En l’actualitat, i gràcies a la confiança dipositada a ITISA pels nostres clients, hem creat i
consolidat una estructura empresarial amb aquesta orientació al client i al seu servei. Aquesta estructura està formada per tècnics i enginyers especialitzats en projectes de refrigeració i aïllament industrial, principalment especialitzats a escoltar les necessitats dels nostres clients i ajudar-los a dissenyar i construir el seu projecte.

Seguint amb la nostra contribució a la millora del canvi climàtic hem creat la marca  aQstic confort,  especialment orientada al confort tèrmic i acústic des de els aparells més eficients energèticament , més ecològics i tecnològicament més avançats del mercat fins a solucions de plafons de disseny  per solucions acústiques.

magnifiercross
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram