Mullor, S.A.

Altres serveis auxiliars

Mullor és una empresa fundada el 1941, que dedica la seva activitat a processos d’externalització de serveis en l’àrea industrial i d’empreses (www.mullor.com).
Originàriament ens centrem en la neteja d’instal·lacions i tot tipus de maquinària, sitges, sistemes de ventilació, sales blanques,…. Incorporant amb els anys un creixent nombre d’especialitats d’higiene tècnica com neteges criogèniques, làser, espais confinats, així com control de plagues.
L’estreta relació que sempre hem mantingut amb els nostres clients, ens ha portat a ampliar la nostra cartera de serveis incorporant processos d’outsourcing logístic, de recepció de matèria primera i descàrrega de camions, gestió d’ubicacions, picking, revisió d’inventari i registre de documentació; també externalitzem serveis de recepció i atenció telefònica, entre d’altres.
El sector alimentari té una gran importància en la nostra empresa i, a més de disposar d’altres certificacions habituals, Mullor SA ha estat la primera empresa espanyola en obtenir la certificació dels processos de neteja segons la ISO 22.000.

magnifiercross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram