AUTTIN Engineering, S.L. nou soci d’INNOVACC!

Tornar enrere

11/04/2024

Donem la benvinguda al clúster a una nova empresa: AUTTIN Engineering, S.L. que des d’aquest mes d’abril ja forma part dels socis d’INNOVACC!

AUTTIN Engineering és una empresa creada a principis de l’any 2015.

L’empresa està formada per un equip de persones amb més de 20 anys d’experiència en el sector de l’automatització industrial. És un equip professional i rigorós, conscient de la importància d’estudiar amb detall, juntament amb el client, els requisits del projecte per a poder-ne analitzar la viabilitat i oferir-li així la solució que més s’adapti als seus objectius. És un equip dinàmic i flexible, conscient també que les circumstàncies del sector i/o les necessitats del client estan en constant evolució.

A AUTTIN, la col·laboració amb els seus clients és bàsica per a poder donar solució a l’hora d’automatitzar alguns dels seus processos.

Ofereixen serveis d’automatització per finals de línia (transportadors, robots carregadors, cèl·lules de paletització) i màquines a mida.

Web

magnifiercrossarrow-left linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram