En el marc del XII Congreso Mundial del Jamón, el proper 25 d’abril tindrà lloc la jornada “La ECOeficiencia del sector jamonero”, a la Sala de Juntes FOEG de Girona (C/Bonastruc de Porta, 15, 17001 Girona) de 11:00h a 13:30h.
La trobada constarà de dues taules rodones, una sobre les accions que duu a terme la indústria pernilera per aconseguir l’ECOeficiència, i una altra sobre el futur del sector, on s’analitzaran oportunitats i amenaces.
Les taules comptaran amb la participació de:
- Jordi Buxeda, director tècnic de Boadas 1880
- Anna Sol, responsable de qualitat, seguretat alimentària i sostenibilitat a Argal Alimentación
- Ot Fortuny, director d’elaborats a Grupo Vallcompanys
- Jaume Planella, director d’R+D a Noel Alimentaria
- Xavier Espuña, president d’Esteban Espuña
- Carles Boadas, de Reserva Batalle
Confirmació d’assistència al correu: info@congresomundialdeljamon.es o al telèfon 91 721 79 29.
Veure programa jornada