Jornada en línia: Protocols de neteja i desinfecció per a la indústria alimentària

←  Torna a l'agenda

Les indústries i establiments alimentaris han d’assegurar que totes les instal·lacions, maquinària, utensilis i altres equips estiguin degudament nets i desinfectats, perquè no siguin una font de contaminació per als aliments i assegurar una òptima qualitat dels productes.

Mitjançant la següent jornada es tracten els diferents i més comuns tipus de neteja presents als protocols de L&D a la indústria alimentària.

Inscripcions

Més informació

Organitza:

Calendari de Esdeveniments

Dl Dl

Dt Dt

Dc Dc

Dj Dj

Dv Dv

Ds Ds

Dg Dg

0 esdeveniments,

1 esdeveniment,

0 esdeveniments,

0 esdeveniments,

0 esdeveniments,

0 esdeveniments,

0 esdeveniments,

0 esdeveniments,

0 esdeveniments,

1 esdeveniment,

2 esdeveniments,

-

Jornada tècnica: Responsabilitats de l’empresa davant la directiva de màquines 2006/42/CE (nou reglament de màquines 2023/1230) i el RD.1215/97

0 esdeveniments,

0 esdeveniments,

0 esdeveniments,

1 esdeveniment,

1 esdeveniment,

0 esdeveniments,

0 esdeveniments,

0 esdeveniments,

0 esdeveniments,

0 esdeveniments,

0 esdeveniments,

0 esdeveniments,

0 esdeveniments,

3 esdeveniments,

0 esdeveniments,

0 esdeveniments,

0 esdeveniments,

1 esdeveniment,

1 esdeveniment,

0 esdeveniments,

0 esdeveniments,

1 esdeveniment,

0 esdeveniments,

0 esdeveniments,

magnifiercross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram