Les indústries i establiments alimentaris han d’assegurar que totes les instal·lacions, maquinària, utensilis i altres equips estiguin degudament nets i desinfectats, perquè no siguin una font de contaminació per als aliments i assegurar una òptima qualitat dels productes.
Mitjançant la següent jornada es tracten els diferents i més comuns tipus de neteja presents als protocols de L&D a la indústria alimentària.
Organitza:
Dimarts 6 de maig tindrà lloc una jornada de la fundació FREDHUB fundada per la UPC a Vilanova i la Geltrú l’Ajuntament de Sant Pere de Ribes i AKO, des d’INNOVACC […]
A INNOVACC disposem d'invitacions gratuïtes pels dies 13,14 i 15 de maig per la Fira F4F, amb un codi, per a tots els socis interessats. Podeu demanar-lo al correu edorca@innovacc.cat, […]
Us explicaran com funciona aquest ajut i escoltarem el testimoni de dues entitats que ja hi han participat, compartint la seva experiència i els beneficis obtinguts. Hi participaran: Vanessa Abad […]
Els quatre clústers: i+Porc, INNOVACC, nagrifood i food+i, organitzen aquesta sessió el dia 15 de maig a la fira Food 4 Future de Bilbao. Us hi esperem ! Disposem […]
Webinar de presentació del 71st International Congress of Meat Science and Technology (ICoMST), que tindrà lloc a Girona a l'agost del 2025. En aquesta sessió coneixeràs els avantatges de participar […]
Sessió interclústers, adreçada a empreses agroalimentàries que vulguin conèixer casos reals d’impacte de la digitalització a les empreses i les oportunitats de finançament que hi ha actualment obertes.