Jornada en línia: Protocols de neteja i desinfecció per a la indústria alimentària

←  Vuelve a la agenda

Les indústries i establiments alimentaris han d’assegurar que totes les instal·lacions, maquinària, utensilis i altres equips estiguin degudament nets i desinfectats, perquè no siguin una font de contaminació per als aliments i assegurar una òptima qualitat dels productes.

Mitjançant la següent jornada es tracten els diferents i més comuns tipus de neteja presents als protocols de L&D a la indústria alimentària.

Inscripcions

Més informació

Organiza:

Calendario de Eventos

L Lun

M Mar

X Mié

J Jue

V Vie

S Sáb

D Dom

0 eventos,

1 evento,

0 eventos,

0 eventos,

0 eventos,

0 eventos,

0 eventos,

0 eventos,

0 eventos,

1 evento,

2 eventos,

-

Jornada tècnica: Responsabilitats de l’empresa davant la directiva de màquines 2006/42/CE (nou reglament de màquines 2023/1230) i el RD.1215/97

0 eventos,

0 eventos,

0 eventos,

1 evento,

1 evento,

0 eventos,

0 eventos,

0 eventos,

0 eventos,

0 eventos,

0 eventos,

0 eventos,

0 eventos,

3 eventos,

0 eventos,

0 eventos,

0 eventos,

1 evento,

1 evento,

0 eventos,

0 eventos,

1 evento,

0 eventos,

0 eventos,

magnifiercross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram