L’aigua al sector agroalimentari

←  Torna a l'agenda

Data: dimecres, 13/03/2024
Lloc: Instal·lacions Parc Agrobiotech, Lleida

L’aigua, o més en concret la seva gestió, s’ha convertit en un dels factors clau i primordials en les activitats operatives i econòmiques de tot l’ecosistema agroalimentari influint de manera directa en el plantejament estratègic i funcional de tots els elements participants en la cadena agroalimentària.

L’objectiu de la jornada serà exposar, parlar, contrastar i debatre sobre la necessitat de gestionar, implicant a totes les empreses, organitzacions, entitats, administracions i altres elements participatius i influents sobre aquest input/recurs limitat, cada vegada més escàs i del tot necessari per a poder afrontar el proveïment d’aliments en una població mundial creixent.

Veure programa jornada tècnica de l’aigua

Organitza:

Calendari de Esdeveniments

Dl Dl

Dt Dt

Dc Dc

Dj Dj

Dv Dv

Ds Ds

Dg Dg

1 esdeveniment,

1 esdeveniment,

0 esdeveniments,

0 esdeveniments,

1 esdeveniment,

0 esdeveniments,

0 esdeveniments,

1 esdeveniment,

0 esdeveniments,

0 esdeveniments,

0 esdeveniments,

0 esdeveniments,

0 esdeveniments,

0 esdeveniments,

0 esdeveniments,

0 esdeveniments,

0 esdeveniments,

2 esdeveniments,

PRO-FEM 2024 Biofertilitzants: reptes per a una recuperació de nutrients real i efectiva

1 esdeveniment,

-

I Jornada sobre Agroindústria a la Catalunya Central: “Producció i consum de carn avui: el gran debat”

0 esdeveniments,

0 esdeveniments,

1 esdeveniment,

0 esdeveniments,

0 esdeveniments,

0 esdeveniments,

0 esdeveniments,

0 esdeveniments,

1 esdeveniment,

0 esdeveniments,

1 esdeveniment,

0 esdeveniments,

0 esdeveniments,

0 esdeveniments,

magnifiercross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram