L’aigua al sector agroalimentari

←  Vuelve a la agenda

Data: dimecres, 13/03/2024
Lloc: Instal·lacions Parc Agrobiotech, Lleida

L’aigua, o més en concret la seva gestió, s’ha convertit en un dels factors clau i primordials en les activitats operatives i econòmiques de tot l’ecosistema agroalimentari influint de manera directa en el plantejament estratègic i funcional de tots els elements participants en la cadena agroalimentària.

L’objectiu de la jornada serà exposar, parlar, contrastar i debatre sobre la necessitat de gestionar, implicant a totes les empreses, organitzacions, entitats, administracions i altres elements participatius i influents sobre aquest input/recurs limitat, cada vegada més escàs i del tot necessari per a poder afrontar el proveïment d’aliments en una població mundial creixent.

Veure programa jornada tècnica de l’aigua

Organiza:

[tribe_mini_calendar]
magnifiercross
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram