TECH-SLICE: Plataforma col·laborativa i BI per a la integració de dades energètiques i productives en sala de llescat, recollits mitjançant la sensorització i digitalització.

Tornar enrere

15/12/2023

Projecte aprovat a la línia d’ajuts AEI 2023.

La millora de la sensorització de les sales de llescat de la indústria càrnia, la millora del control de les temperatures a la resta d’àrees de treball, i la millora de l’eficiència energètica en els processos productius del sector són alguns dels objectius que persegueix el projecte AEI TECH-SLICE.

A la convocatòria AEI2022b, es va realitzar la ‘’FASE 1. Disseny, parametrització, adaptació dels sensors i recollida de dades’’. Mentre que a la convocatòria AEI2023, s’executarà la ‘’FASE 2. Anàlisi de dades i traçabilitat d’aquestes amb les ordres de fabricació per poder-les compartir amb els clients’’.

Els objectius principals d’aquesta fase són:

  • Creació d’una plataforma col·laborativa entre client i proveïdor per tal de disposar de totes les dades de traçabilitat de forma ràpida i efectiva sense que es perdi informació durant el procés
  • Control i definició d’estratègies de millora energètica a partir de l’anàlisi BI de les dades recollides.

Cal destacar que és un projecte interclúster, on INNOVACC (coordinador) i el clúster de l’Energia Eficient de Catalunya (CEEC), treballaran per fer difusió del projecte entre els seus associats per així donar eines per millorar la competitivitat del sector.

Participants:

  • Villa Rovira SL
  • Plana Hurtós Enginyers SLP
  • Esynapsing Intelligent Business SL
  • ITISA S.L.
  • Armengol & Ros Consultors i Associats SLP
  • Clúster de l’Energia Eficient de Catalunya (CEEC)
  • INNOVACC

Veure presentació del projecte realitzada en el webinar de Projectes INNOVACC del dia 15 d’abril de 2024.

Projecte finançat pel Ministeri d’ Indústria, Comerç i Turisme del Govern d’ Espanya. Convocatòria de subvencions per al suport a Agrupacions Empresarials Innovadores, corresponents a l’ any 2023, en el marc del Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència. (ORDRE ICT/1117/2021 modificada per l’ORDRE ICT/474/2022).
Pressupost total
148.879,00 €
Total import de l'ajut
118.101,00 €
magnifiercrossarrow-left linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram