Caula Aliments, S.L.

Elaboradors

L’any 1939 el Sr. Joaquim Pardàs Vidal, cansalader amb botiga al carrer de Santa Eugènia de Girona des de l’any 1921, va construir una fàbrica d’embotits als afores de la ciutat. Ubicada al costat del Pont de la Barca, començà l’activitat especialitzant-se en la fabricació de fuets, llonganisses i botifarres catalanes. El veritable impuls de l’empresa fou realitzat de la mà del nét del germà del fundador i actual president de la companyia, el Sr. Joaquim M. Caula Pardàs, i a la dècada dels 90 s’incorporaren al negoci els seus tres fills. L’any 2011 es traslladaren les instal·lacions a Sant Gregori, tot assolint les certificacions de qualitat IFS i BRC. Actualment l’empresa exporta gairebé la totalitat de la seva producció i fabrica en dues línies independents l’embotit curat de porc i el Halal.

magnifiercross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram