Especialitats Pirineus, S.A.U.

Elaboradors

Especialitats Pirineus neix l’any 1989 al Berguedà, concretament a Gironella, tot i que les seves arrels provenen d’un petit obrador antigament ja existent, Embotits Pirineu. L’any 1995 l’empresa es trasllada a Berga amb la finalitat d’ampliar i millorar les seves instal·lacions i és actualment a la capital del Berguedà on l’empresa prospera. Situada als peus de la Serra de Queralt, elabora els seus embotits amb vistes al Pirineu, d’aquí precisament n’esdevé el nom; de la proximitat amb les nostres muntanyes.

L’empresa ofereix productes curats de porc que destaquen per la seva alta qualitat i pel respecte a la tradició a l’hora d’elaborar el producte final. Treballem amb l’objectiu de preservar al màxim l’elaboració artesanal dels nostres productes, fet que es veu reflectit en els nostres embotits.

Oferim peces senceres d’embotit però també disposem d’una complerta gamma de productes llescats, tots ells productes sense gluten. Ens adaptem a les necessitats dels clients i això ens permet estar a present tant a la gran distribució com a majoristes i petits botiguers.

magnifiercross
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram