OBACH, S.L.

Elaboradors

Empresa centenària, fou fundada pel seu rebesavi, qui la va traslladar a Organyà, l’any 1915, on s’hi reunien les condicions climàtiques òptimes per la curació d’embotits.

Actualment, són cinc els germans que la gestionen, representant la cinquena generació de la nissaga Obach.

Els seus productes es poden trobar a les millors xarcuteries i botigues especialitzades d’arreu, especialment Barcelona i Madrid, estant present en més de 1.300 clients. Han arrencat amb l’exportació a través d’operadors que treballen amb productes gourmet, començant ja a estar presents a mercats com Holanda, Bèlgica i França. Finalment, compten amb dues botigues pròpies, gestionades directament per dos dels germans, cosa que els permet copsar de primera mà l’opinió del client, per així millorar de manera ràpida i dirigida.

El seu propòsit, escrit, és dinamitzar el territori fent productes d’excel·lent qualitat, de manera natural, amb la millor matèria primera, de proximitat i finalment sense gluten. En aquest ordre. Si un producte no compleix la primera de les característiques – ser excel·lent en qualitat – no el llançaran al mercat. Això ho han de fer de manera sostenible i respectuosa amb el medi ambient, integrant i cuidant de manera molt especial la ’nostra gent’ – totes les persones que són part del projecte, als quals han de vincular amb la mateixa passió que hi tenen ells.

Des de fa un any varen ampliar la gamma de productes, endinsant-se en el món dels plats preparats, també seguint el mateix patró que els ve guiant durant més d’un segle. Ja tenen al mercat canelons i croquetes d’excel·lent qualitat, fets amb pollastres de pagès de Solsona, verdures de proximitat, llet d’un petit productor a tres quilòmetres del seu obrador i, com no n’han trobat que ens convenci, fent-se la pasta sense gluten ells mateixos.

magnifiercross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram