Splendid Foods, S.A.U.

Elaboradors

Splendid Foods es un grup empresarial que integra en una sola instal·lació a Seva (província de Barcelona) diverses marques elaboradores de fuets i llonganisses i alhora desenvolupa un negoci de cria i engreix d’aviram ecològic amb granges arreu de Catalunya.

Propietat de la família Garcia-Gassull i Beulas des de 2010, tots els seus productes es troben englobats dins una categoria d’alimentació esplèndida.

A la planta de Seva, Comarca d’Osona, inaugurada al 2.007 es disposa d’una de les mes modernes instal·lacions amb una combinació de màxima tecnologia i l’exigència del producte d’alta qualitat i fórmules ancestrals.

La segmentació de les marques, en el mercat del fuet i la llonganissa, permet diferents posicionaments com ara Can Duran (fundada al 1.946) present en el mercat de distribució moderna on disposa d’una cobertura que la situa entre les marques mes grans del sector en quant a fuets i llonganisses; El Angel (1.982) amb una presència mes majoritària en la distribució tradicional; la mítica Casa Sendra, la llonganissa més exclusiva des de 1.849; i la recuperada Bofill Ecològica (1.898), el luxe en una llonganissa ecològica.

I per el que fa al negoci del aviram ecològic, amb les marques Viu Bé i Granjas Ecológicas es present en un mercat en fort creixement des de el 2.012. Essent en l’actualitat un dels líders indiscutibles d’aquesta tan incipient categoria de la carn d’aviram mes esplèndida i saludable.

magnifiercross
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram