Projecte aprovat a la línia d’ajuts AEI 2023.
El projecte CHIP360 està centrat en la implementació de tecnologies que permetin controlar amb eficàcia els estocs disponibles en cada assecador i sala de desfer, amb la finalitat, no nomes de conèixer les existències al detall, sinó de realitzar previsions de sortida de curació i amb això conèixer, no nomes la quantitat de producte en estoc, sinó la quantitat de producte disponibles es tindrà en una data determinada.
L’objectiu principal del projecte és canviar la forma de recollir les dades relacionades amb els moviments de perxes i el seu contingut (article, lot i quantitat), automatitzant el procés d’identificació d’aquestes perxes, evitant la intervenció humana i aconseguint que les dades d’entrada i sortida de cada persona en cada zona de magatzem i assecadors es realitzi de manera automàtica. Això permetrà conèixer amb precisió què hi ha en cada assecador i en quin moment ‘ha realitzat els moviments d’entrada i sortida.
Cal destacar que és un projecte interclúster, on INNOVACC (coordinador) i l’Associació Clúster Foodservice de Catalunya (FOODSERVICE), treballaran per fer difusió del projecte entre els seus associats per així donar eines per millorar la competitivitat del sector.
Participants:
Veure presentació del projecte realitzada en el webinar de Projectes INNOVACC del dia 15 d’abril de 2024.